Quantcast
Home Forum Downloads My Favorites Register FAQ Mark Forums Read

Go Back   EQInterface downloads > Complete Sets > Themed
User Name
Password


Post A Reply
Author Comments Sort Comments
Old 08-07-2015, 10:34 AM  
firescue17
Premium Member
 
firescue17's Avatar
 
Interface Author - Click to view interfaces
Server: Vox
Forum posts: 126
File comments: 112
Uploads: 4
Re: Won't open

Quote:
Originally posted by potionminded
I downloaded this UI like instructed however when I get into EQ it will not load the UI. I downloaded another and got it to work fine. However this one I can not get to work. Any ideas?

Thanks ahead of time

The most common cause of the UI not loading is due to nested subfolders in the UI directory. Graphite works fine and is up to date except for some of the Advanced Loot Windows.
firescue17 is offline Report comment to moderator   Reply With Quote Reply With Quote
Old 08-05-2015, 02:59 PM  
potionminded
A Bat
 
Forum posts: 0
File comments: 2
Uploads: 0
Won't open

I downloaded this UI like instructed however when I get into EQ it will not load the UI. I downloaded another and got it to work fine. However this one I can not get to work. Any ideas?

Thanks ahead of time
potionminded is offline Report comment to moderator   Reply With Quote Reply With Quote
Old 06-14-2015, 02:54 AM  
Ithildin
A Hill Giant
 
Server: Terris-Thule
Forum posts: 37
File comments: 22
Uploads: 0
Re: Re: Quest window

Quote:
Originally posted by firescue17
First of all, if you delete elements, it's going to break. Every file has been scrubbed, there's nothing extra or which needs fixing.

Secondly, I don't understand "refuses to split." What does that mean?


I'm so sorry for taking so long to reply. Just got way busy with life and other things

I tried to delete [taskwnd] from the specified ui_character_server.ini file, reloading it

refusing to split = not showing the objective zone, for example.
Ithildin is offline Report comment to moderator   Reply With Quote Reply With Quote
Old 06-03-2015, 03:58 PM  
firescue17
Premium Member
 
firescue17's Avatar
 
Interface Author - Click to view interfaces
Server: Vox
Forum posts: 126
File comments: 112
Uploads: 4
Quote:
Originally posted by Feclar
Content in the raid and guild windows dont show


http://imgur.com/O24MFyR

Scroll down about 8 messages to the discussion about editing the column widths from 0 width.

I don't know why this occurs. It's never happened on my local copy.
firescue17 is offline Report comment to moderator   Reply With Quote Reply With Quote
Old 06-03-2015, 03:23 PM  
Feclar
A Gray Wolf
 
Interface Author - Click to view interfaces
Forum posts: 5
File comments: 10
Uploads: 1
Quote:
Originally posted by firescue17
What do you mean by context menus?


Content in the raid and guild windows dont show


http://imgur.com/O24MFyR

Last edited by Feclar : 06-03-2015 at 03:39 PM.
Feclar is offline Report comment to moderator   Reply With Quote Reply With Quote
Old 06-02-2015, 05:22 AM  
firescue17
Premium Member
 
firescue17's Avatar
 
Interface Author - Click to view interfaces
Server: Vox
Forum posts: 126
File comments: 112
Uploads: 4
Quote:
Originally posted by Feclar
Just me or are Raid and GuildManagement content windows text not showing up?

What do you mean by context menus?
firescue17 is offline Report comment to moderator   Reply With Quote Reply With Quote
Old 06-02-2015, 05:22 AM  
firescue17
Premium Member
 
firescue17's Avatar
 
Interface Author - Click to view interfaces
Server: Vox
Forum posts: 126
File comments: 112
Uploads: 4
Re: Quest window

Quote:
Originally posted by Ithildin
http://i.imgur.com/ITSlBRS.png

this part refuses to split. Intentional?
I even tried deleting info from [taskwnd] and nothing changed

First of all, if you delete elements, it's going to break. Every file has been scrubbed, there's nothing extra or which needs fixing.

Secondly, I don't understand "refuses to split." What does that mean?

Last edited by firescue17 : 06-02-2015 at 08:50 AM.
firescue17 is offline Report comment to moderator   Reply With Quote Reply With Quote
Old 06-01-2015, 08:29 PM  
Feclar
A Gray Wolf
 
Interface Author - Click to view interfaces
Forum posts: 5
File comments: 10
Uploads: 1
Just me or are Raid and GuildManagement content windows text not showing up?
Feclar is offline Report comment to moderator   Reply With Quote Reply With Quote
Old 06-01-2015, 05:00 PM  
Ithildin
A Hill Giant
 
Server: Terris-Thule
Forum posts: 37
File comments: 22
Uploads: 0
Quest window

http://i.imgur.com/ITSlBRS.png

this part refuses to split. Intentional?
I even tried deleting info from [taskwnd] and nothing changed

Last edited by Ithildin : 06-01-2015 at 05:15 PM.
Ithildin is offline Report comment to moderator   Reply With Quote Reply With Quote
Old 05-20-2015, 01:44 AM  
firescue17
Premium Member
 
firescue17's Avatar
 
Interface Author - Click to view interfaces
Server: Vox
Forum posts: 126
File comments: 112
Uploads: 4
Quote:
Originally posted by Feclar
Seems the 1440x UI is missing the HP and AC indicators from EQMain
The 1680x works but would like a lower reso...

They're not missing, they're excluded because they don't fit.
firescue17 is offline Report comment to moderator   Reply With Quote Reply With Quote
Old 05-20-2015, 12:07 AM  
Feclar
A Gray Wolf
 
Interface Author - Click to view interfaces
Forum posts: 5
File comments: 10
Uploads: 1
Seems the 1440x UI is missing the HP and AC indicators from EQMain
The 1680x works but would like a lower reso...
Feclar is offline Report comment to moderator   Reply With Quote Reply With Quote
Old 03-31-2015, 07:48 AM  
firescue17
Premium Member
 
firescue17's Avatar
 
Interface Author - Click to view interfaces
Server: Vox
Forum posts: 126
File comments: 112
Uploads: 4
2015-03-25 Patch

Updated the Raid Window with the new Advanced Loot System options. The ALS windows themselves have not been skinned or redesigned at this time.
firescue17 is offline Report comment to moderator   Reply With Quote Reply With Quote
Old 03-29-2015, 09:52 PM  
Danaelle
A Ghoul
 
Danaelle's Avatar
 
Forum posts: 11
File comments: 1
Uploads: 0
Re: Missing Columns

Quote:
Originally posted by soran
I had the same problem with my Raid and Guild Windows columns being non existent. Somehow the column widths are getting set to 0.

To fix.
1. Log out of the game(reloading the UI is not going to work)
2. Load up UI_Character_server.ini file from the Everquest root folder in a text editor (notepad is fine)
3. Locate the window section you're having problems with. For me it was the raid window. Here's what it looks like for me:
Code:
[RaidWindow] Show=1 NoteList_ColWidth_0=0 NoteList_ColWidth_1=0 NoteList_ColWidth_2=0 PlayerList_ColWidth_0=0 PlayerList_ColWidth_1=0 PlayerList_ColWidth_2=0 PlayerList_ColWidth_3=0 PlayerList_ColWidth_4=0 PlayerList_ColWidth_5=0 PlayerList_ColWidth_6=0 PlayerList_ColWidth_7=0 PlayerList_ColWidth_8=0 UngroupedPlayerList_ColWidth_0=0 UngroupedPlayerList_ColWidth_1=0 UngroupedPlayerList_ColWidth_2=0 UngroupedPlayerList_ColWidth_3=0 UngroupedPlayerList_ColWidth_4=0 UngroupedPlayerList_ColWidth_5=0 UngroupedPlayerList_ColWidth_6=0 UngroupedPlayerList_ColWidth_7=0 UngroupedPlayerList_ColWidth_8=0


4. Set all the columns widths to be something not zero.. like 20.
5. Load up the game

It should be noted, I did this in default UI and then switched back to Graphite.

Hope this helps


This worked perfectly - none of the other suggestions did. Thank you so much for posting (and the example)! Mine was the guild window, the raid window, the zone guide window, AND the barter window!

Last edited by Danaelle : 03-29-2015 at 09:52 PM.
Danaelle is offline Report comment to moderator   Reply With Quote Reply With Quote
Old 03-26-2015, 05:58 AM  
hazimil
A Treant
 
Server: Antonious Bayle
Forum posts: 20
File comments: 16
Uploads: 0
25 March 2015 Patch - Adv Loot

Hi, there is a small error in this UI after the patch.

[Thu Mar 26 10:57:01 2015] Error: Could not find child RAID_MasterLooterButton in window RaidWindow

Thanks.

Haz!
hazimil is offline Report comment to moderator   Reply With Quote Reply With Quote
Old 02-10-2015, 12:29 AM  
soran
A Tundra Mammoth
 
Interface Author - Click to view interfaces
Server: 7th Hammer
Forum posts: 69
File comments: 4
Uploads: 5
Missing Columns

I had the same problem with my Raid and Guild Windows columns being non existent. Somehow the column widths are getting set to 0.

To fix.
1. Log out of the game(reloading the UI is not going to work)
2. Load up UI_Character_server.ini file from the Everquest root folder in a text editor (notepad is fine)
3. Locate the window section you're having problems with. For me it was the raid window. Here's what it looks like for me:
Code:
[RaidWindow] Show=1 NoteList_ColWidth_0=0 NoteList_ColWidth_1=0 NoteList_ColWidth_2=0 PlayerList_ColWidth_0=0 PlayerList_ColWidth_1=0 PlayerList_ColWidth_2=0 PlayerList_ColWidth_3=0 PlayerList_ColWidth_4=0 PlayerList_ColWidth_5=0 PlayerList_ColWidth_6=0 PlayerList_ColWidth_7=0 PlayerList_ColWidth_8=0 UngroupedPlayerList_ColWidth_0=0 UngroupedPlayerList_ColWidth_1=0 UngroupedPlayerList_ColWidth_2=0 UngroupedPlayerList_ColWidth_3=0 UngroupedPlayerList_ColWidth_4=0 UngroupedPlayerList_ColWidth_5=0 UngroupedPlayerList_ColWidth_6=0 UngroupedPlayerList_ColWidth_7=0 UngroupedPlayerList_ColWidth_8=0


4. Set all the columns widths to be something not zero.. like 20.
5. Load up the game

It should be noted, I did this in default UI and then switched back to Graphite.

Hope this helps
soran is offline Report comment to moderator   Reply With Quote Reply With Quote
Post A Reply
All times are GMT -5. The time now is 07:57 PM.

Report problems with this file Report this File | Recommend this file to a friend Recommend this File
 
Category Jump:
Search this Category:
 

All times are GMT -5. The time now is 07:57 PM.


vBulletin Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
© MMOUI